Στους πρόποδες του επιβλητικού Ολύμπου, του βουνού των θεών, σε απόσταση μόλις 250 μετρων από την αμμώδη παραλία του Κορινού δημιουργήσαμε για τους λάτρεις της χαλάρωσης των Ξενώνα Βεργίνια για να περάσετε αξέχαστες διακοπές αλλά και για τις μικρές σας αποδράσεις από την καθημερινότητα.

Η ζεστή φιλοξενία της Μαρίας και του Γιάννη, πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας σε συνδυασμό με τα καθαρά και ήσυχα δωμάτια και τις ανταγωνιστικές τιμές τους σας υπόσχονται την ξεγνοιασιά και την άνεση που χρειάζεστε.

Ο Ξενώνας αποτελεί άριστη επιλογή τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για τις ηλιόλουστες παραλίες με την ξανθιά άμμο όσο και για τις χειμερινές σας εξορμήσεις και ιδιαίτερα για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ αφού βρίσκεται πολύ κοντά στους χιονισμένους ορεινούς όγκους των Πιερίων, του Βουνού των Μουσών, με το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου.

Ο ξενώνας

Με ιδιαίτερο μεράκι, προσθέτοντας συνέχεια μικρές πινελιές ανανέωσης έχουμε μετατρέψει την αυλή και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενώνα σε μια μικρή όαση δροσιάς και ξεκούρασης με τα όμορφα λουλούδια του, την λαξεμένη πέτρα του, τα μικρά δρομάκια και τα περίτεχνα διακοσμητικά του ώστε να γαληνεύει το μάτι σας κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο...

Ο ξενώνας αποτελείται από 6 δωμάτια, τα οποία μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν από 1 έως και 3 άτομα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει το δικό του μπάνιο, κουζίνα με τον απαραίτητο εξοπλισμό σε περίπτωση που θέλετε να μαγειρέψετε εσείς, a/c - θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες και τηλεόραση.

Καθημερινά επιβλέπουμε και επιμελούμαστε οι ίδιοι την καθαριότητα και την υγιεινή των χώρων. Επίσης είμαστε πρόθυμοι να σας παρέχουμε κατά το δυνατόν ότι μπορεί να κάνει την διαμονή σας πιο άνετη και ευχάριστη.